Peelrand Wonen

Kloosterhof

Kloosterhof Boekel

In november 2022 start de bouw van de Kloosterhof: 10 grondgebonden woningen en 10 appartementen. Alle woningen worden verhuurd in de sociale sector.

De woningen komen op de locatie Kloosterlaan tegenover zorgcentrum Donkzicht.
Bouwbedrijf Hendriks Coppelmans realiseert het project in opdracht van PeelrandWonen.

Het wonen in een hofje heeft in diverse opzichten de toekomst. Zo is er een gezamenlijke tuin aan het hofje, in lijn met het open karakter in het gebied. De woningen hebben geen eigen tuin. De woning heeft een eigen terras aan de achterzijde. Het hofje draagt bij aan meer sociaal contact tussen de bewoners. Je komt elkaar vanzelf tegen in de gezamenlijke tuin. Ook is deze woonvorm gericht op bewegen. Denk aan het samen onderhouden van de tuin, traplopen en een stukje wandelen naar de auto. De bijzondere ligging langs de Peelrandbreuk maakt de relatie tussen wonen en natuur zichtbaar. 

De woningen en appartementen zijn eind september 2023 opgeleverd. De woningen zijn inmiddels allemaal verhuurd. De bewoners hebben begin oktober 2023 de sleutels ontvangen van de woning. 

Klik hier voor alle tekeningen. 

Kloosterhof

Kloosterhof tuin

Impressie woningen en appartementen KloosterhofImpressie woningen en appartementen Kloosterhof

Kloosterhof

it plan bestaat uit 10 grondgebonden woningen en 10 appartementen. Alle woningen worden verhuurd in de sociale sector. De locatie is de Kloosterlaan tegenover zorgcentrum Donkzicht. De bouw start in november 2022. We verwachten dat de woningen en appartementen in het derde kwartaal van 2023 worden opgeleverd. Het project wordt in opdracht van PeelrandWonen door bouwbedrijf Hendriks Coppelmans gerealiseerd

Downloads
Tekeningen Kloosterhof
Terug naar boven