Peelrand Wonen

Zonnepanelen op mijn woning

wocozon
PeelrandWonen wil graag actief bijdragen aan een duurzame en betaalbare woon- en leefomgeving. Wij bieden daarom de mogelijkheid zonnepanelen op uw woning te laten installeren. Zonnepanelen zijn namelijk een goede manier om CO2 uitstoot te verminderen en bieden daarnaast financiële voordelen. Met zonnepanelen bespaart u dus geld én draagt u bij aan een beter milieu.

Zonnepanelen op mijn woning, hoe werkt dat?
We willen graag dat zoveel mogelijk huurders kunnen profiteren van de voordelen die zonnepanelen bieden. We werken hiervoor samen met Stichting Wocozon. Wocozon is een stichting zonder winstoogmerk die zich richt op het aanbieden van zonnepanelen voor sociale huurwoningen. Als uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen heeft u een brief ontvangen met de mogelijkheid om gratis zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen. De zonnepanelen leveren u vervolgens zonnestroom tegen een lager tarief dan uw energieleverancier vraagt.  
 
Wat zijn de kosten voor zonnepanelen?
De zonnepanelen worden gratis op uw woning geïnstalleerd. Wel betaalt u voor de opgewekte zonnestroom. Dit bedrag is gegarandeerd lager dan het tarief dat uw energieleverancier vraagt.

U betaalt de vergoeding via een maandelijks voorschot aan PeelrandWonen. Heeft u minder zonnestroom gebruikt dan vooraf berekend? Dan krijgt u het verschil bij de jaarlijkse afrekening terug.

Ik wil graag zonnepanelen, hoe gaat het verder?
Wilt u profiteren van de voordelen die zonnepanelen bieden? Dan kunt u de toegestuurde overeenkomst ondertekenen en terugsturen in de antwoordenvelop. De installateur zal vervolgens contact met u opnemen over het installeren van de panelen. De installatie van de zonnepanelen neemt ongeveer een halve dag in beslag. Na plaatsing kunt u online zien hoeveel kWh’s uw zonnepanelen opwekken. Wocozon verzorgt het onderhoud van de zonnepanelen, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Mag ik ook zelf zonnepanelen op mijn dak installeren?
Het is in veel gevallen ook mogelijk zelf zonnepanelen op uw woning te plaatsen. Wel is het noodzakelijk dat u hiervoor toestemming vraagt. Wilt u zelf zonnepanelen plaatsen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie?
Heeft u vragen over uw persoonlijke aanbod of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Wocozon door een email te sturen naar klantenservice@wocozon.nl of via het telefoonnummer 085 – 744 10 58. Ze helpen u graag! Of kijk het webinar met alle informatie hier nog eens rustig terug.

Zonnepanelen op mijn woning 

Terug naar boven