Peelrand Wonen

Nieuws

Wil je (gratis) ondersteuning bij je financiën?

Geschreven op

Als je moeite hebt om maandelijks rond te komen, kunnen schuldhulpmaatjes je helpen. Zij begeleiden je met de financiën om schulden te voorkomen. Ook helpen ze je met het aanvragen van subsidies en toeslagen. Lees meer »

Energietoeslag minima

Geschreven op

Het kabinet heeft vanwege de stijgende energieprijzen besloten eenmalig 800 euro te geven aan huishoudens met een inkomen op of net boven het sociaal minimum. Dit om hen te helpen bij het betalen van de energierekening. Dit voert de gemeente uit. Gemeente Meierijstad voert deze regeling ook uit voor inwoners van gemeente Boekel. Lees meer »

Aanvraag Burendag

Geschreven op

Wat is Burendag? Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. Op 23, 24 en 25 september 2022 is het Burendag. Wil je samen met je buren iets leuks organiseren voor de straat of buurt? Lees meer »

Verzwaren hoofdzekering

Geschreven op

Veel van onze woningen ouder dan 20 jaar hebben 1 hoofdzekering van 25 ampère. Omdat we steeds meer apparatuur in huis hebben en vaak ook zonnepanelen op het dak kan het zijn dat die 25 Ampère te weinig is. Enexis netbeheer bied u kosteloos de mogelijkheid aan om deze 25 ampère zekering te verzwaren naar 35 Ampère. Lees meer »

Erfafscheidingen

Geschreven op

Vorig jaar organiseerden wij een prijsvraag rond uw woondromen. De winnende inzending had betrekking op erfafscheidingen rond de tuin en of daar iets voor geregeld kon worden door PeelrandWonen. Lees meer »

Wie heeft er voorrang?

Geschreven op

Hoe bepalen wij wie er voorrang heeft op een vrijkomende huurwoning. Klopt dit systeem nog wel? Of is het tijd voor iets nieuws? Lees meer »

Gebruikt u de WocoAPP al?

Geschreven op

Wat is WocoAPP? Met deze App maken we het onze huurders nog gemakkelijker om contact met ons op te nemen. Nooit meer zoeken naar een telefoonnummer, website of e-mailadres. U heeft met de WocoAPP alle informatie bij de hand. U kunt 24 uur per dag uw vraag stellen, of simpel en snel een reparatie melden. Lees meer »

Opvang Oekraïense vluchtelingen

Geschreven op

Sinds het begin van de oorlog is er een grote stroom vluchtelingen uit Oekraïne op gang gekomen. De gemeente ontvangt veel steunbetuigingen uit de gemeenschap en veel inwoners denken er over om thuis vluchtelingen op te vangen of hebben dat al gedaan; hartverwarmend en toont de sociale betrokkenheid van mensen. Lees meer »

Woensdag 9 februari gesloten

Geschreven op

Op woensdag 9 februari is ons kantoor gesloten. Reparaties kunt u uitsluitend via de website of de Woco-App indienen. Deze reparatieverzoeken worden vanaf de volgende dag opgepakt. Voor spoedmeldingen zijn wij wel bereikbaar. Lees meer »

Cijfers om TROTS op te zijn

Geschreven op

Elk jaar worden de woningcorporaties in Nederland met elkaar vergeleken. Bij PeelrandWonen zijn wij zeer trots op onze resultaten en gaan wij er vanuit deze mooie lijn ook de komende jaren vast te kunnen houden. Lees meer »

Terug naar boven