Peelrand Wonen

Klokkenluidersregeling PeelrandWonen

Deze  regeling beschrijft hoe wij binnen PeelrandWonen omgaan met het melden van het vermoeden van een misstand of integriteitsschending. Het kan een keer gebeuren dat je een situatie ervaart die in strijd lijkt te zijn met onze integriteitscode. In deze regeling is uitgewerkt hoe je als medewerker hier zorgvuldig mee kan omgaan. Deze zorgvuldigheid geldt zowel voor jezelf en jouw eigen rechtspositie als voor de (vermoedelijke) overtreder van de integriteitscode. De regeling geldt voor Raad van Commissarissen, directeur-bestuurder en alle medewerkers van PeelrandWonen.

Onderaan de pagina vind je de download.

 

Externe vertrouwenspersoon

PeelrandWonen heeft Karen Hulsman-Sebastian als externe vertrouwenspersoon gevraagd. Hier lees je wat deze rol inhoud en wat ze voor jou kan betekenen:

 

 

EXTERNE VERTROUWENSPERSOON

 

 

Veiligheid gaat niet alleen over veilig werken. Je veilig voelen is minstens zo belangrijk. Als externe vertrouwenspersoon ben ik het luisterend oor, integer en onafhankelijk van de organisatie.

Vanuit de wetgeving (Arbowet) is er de verplichting om beleid te voeren op het gebied van welzijn van huurders, belanghouders en medewerkers. Waar mensen samenwerken kan nu eenmaal wrijving ontstaan. Vaak lossen mensen dit samen op, maar in sommige gevallen kan dit niet of lukt dit niet. Dan kan de vertrouwenspersoon een rol spelen.

 

Wat doet een vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon helpt huurders, belanghouders en medewerkers die last ervaren van ongewenste omgangsvormen en grensoverschrijdend gedrag. Op een informele manier gaan we op zoek naar een passende oplossing. Ik sta naast de huurder, belanghouder en medewerker als luisterend oor, begeleider en adviseur. De gesprekken zijn vertrouwelijk en de geheimhoudingsplicht is vastgelegd in een contract.

 

Waar kan ik bij helpen?

-          Agressie en geweld

-          Seksuele intimidatie

-          Pesten en treiteren

-          Discriminatie

-          Intimidatie

 

LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon

 

Ik ben gecertificeerd vertrouwenspersoon bij de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV). Deze beroepsvereniging waarborgt kwaliteit, integriteit en professionele ontwikkeling van het vak.

 

Meer over mezelf
Mijn naam is Karen Hulsman-Sebastian. In 2017 ben ik na 23 jaar als adviseur en trainer bij adviesbureaus, KS-Advies gestart. Door dit te doen heb ik mezelf meer kunnen ontwikkelen op vlakken die goed bij me passen. Met mijn passie voor hoe mensen in organisaties samenwerken kan ik je bijstaan als je een luisterend oor nodig hebt.

Wat mij kenmerkt: To the point, toegankelijk, analytisch en pragmatisch, vrolijk en positief.

 

Ik woon in Veghel en ben getrouwd met Martijn. We hebben samen twee kinderen en genieten ervan om met ons gezin of vrienden van alles te ondernemen. Dit kan variëren van fietsvakanties tot gezellig samen uit eten of een of andere leuke activiteit. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mooi weer te fietsen of te wandelen.

 

Hoe bereik je mij?

karen@ks-advies.com

T: 06-30292487

“Vertrouwen – De basis van veiligheid en alles wat ik doe”

Downloads
Klokkenluidersregeling
Terug naar boven