Peelrand Wonen
ACTUEEL WONING AANBOD

ACTUEEL
WONING
AANBOD

Meer

INSCHRIJVEN WONING ZOEKENDEN

INLOGGEN
MIJN
ACCOUNT

Meer

REPARATIE VERZOEK INDIENEN

REPARATIE
VERZOEK
INDIENEN

Meer

REGEL UW ZAKEN ONLINE

REGEL UW
ZAKEN
ONLINE

Meer

Wij zijn een ambitieuze en sociaal betrokken woningcorporatie in de gemeente Boekel. Vanaf het begin richt PeelrandWonen zich vooral op het bouwen en beheren van betaalbare huurwoningen. Natuurlijk leggen wij het accent ook sterk op zorg, leefbaarheid en maatschappelijk welbevinden. Wij beheren en verhuren ca. 635 woningen die verdeeld zijn over de kernen Boekel en Venhorst. 

Actueel nieuws:

Geslaagde Burendag Zaterdag 23 september vierden we Burendag. Op Boszicht organiseerden we dit samen met KBO Boekel. Zo'n 80 buren genoten van allerlei workshops, bingo, koffie en appelflappen. Ook op De Hazelaars kwamen vele buren bijeen voor een hapje, een drankje en een praatje. De foto's zeggen genoeg!

Lees meer »

18
Sept

Burendag

Burendag Op 23 september vieren we Burendag! KBO Boekel organiseert samen met PeelrandWonen een burenmiddag op Boszicht. Alle bewoners van de Kloosterlaan, de Burgstraat en de Kapelstraat zijn vanaf 13.30 uur welkom. Ook op de Hazelaars organiseren bewoners zaterdag Burendag.

Lees meer »

Buurten met buurtkoffie Dinsdag 5 september is er weer volop "gebuurt" in de partytent op de markt. Dit keer hadden we zelf ook nieuwe buren, een bus met hulpmiddelen van de thuiszorg. Deze staat voortaan ook op de markt. Handig om gelijk even je rollator te laten herstellen terwijl je je inschrijft als woningzoekende. Ook de familie Cornelissen houdt van multi-tasken. Even een vest passen van de kledingkraam tegenover terwijl je met Hennie over het onderhoud aan huis praat.

Lees meer »

Karin nieuwe Directeur-Bestuurder van PeelrandWonen Vol enthousiasme ben ik per 1 september bij PeelrandWonen begonnen als Directeur-Bestuurder. Vandaag ben ik warm onthaald door mijn nieuwe collega’s met ballonnen en bloemen. En heb ik een mooie groet van de Huurdersraad Onder de Pannen Boekel ontvangen. Graag kom ik op voor de belangen van de huurders en PeelrandWonen.

Lees meer »

Terug naar boven