Peelrand Wonen

Nieuws

Buurtkoffie PeelrandWonen, Huurdersraad en Dorpsteam

Geschreven op

Op 5 maart ben je van harte welkom voor koffie en een kuukske in onze partytent op het St Agathaplein. Van 10-12 uur staan Ramon, Rob, Ton, Hennie en Annelieke je graag te woord over wonen en welzijn. Schuif je ook aan? Lees meer »

Oplevering nieuwbouwwoningen Breukzone

Geschreven op

Boekel is zeven sociale huurwoningen rijker! Op dinsdag 27 februari ontvingen de bewoners de sleutel van de nieuwbouwwoningen aan de Breukzone. Tijdens een feestelijke lunch maakten de bewoners vast kennis met elkaar. Lees meer »

Rondleiding bewoners nieuwbouw Breukzone

Geschreven op

Woensdag 7 februari kregen huurders een rondleiding in de nieuwe, energieneutrale woningen aan de Breukzone. Eind februari ontvangen de bewoners van de 7 levensloopbestendige woningen de sleutel. ”Het voelt hier gelijk goed” gaf een blije huurder aan. De nieuwe buren maakten alvast kennis met elkaar. Lees meer »

Kantoor gesloten

Geschreven op

Wij zijn van maandag 12 februari tot en met vrijdag 16 februari 2024 gesloten. Reparaties kunt u uitsluitend via de website of de Woco-App indienen. Deze reparatieverzoeken worden vanaf maandag 19 februari weer opgepakt. Voor spoedmeldingen zijn wij wel bereikbaar. Lees meer »

Eerste proefwoning met batterij

Geschreven op

Hendriks Coppelmans heeft in samenspraak met PeelrandWonen en een bewoner op 29 januari bij een nieuwe woning aan de Kloosterlaan een 10 kw batterij geplaatst. De accu zorgt ervoor dat de energie die de woning opwekt, maar niet gebruikt, opslaat om op een later moment alsnog te gebruiken. Lees meer »

Externe vertrouwenspersoon

Geschreven op

PeelrandWonen heeft Karen Hulsman-Sebastian als externe vertrouwenspersoon gevraagd. Hier lees je wat deze rol inhoud en wat ze voor huurders, belanghouders en medewerkers kan betekenen. Lees meer »

Uw post digitaal

Geschreven op

Steeds meer mensen vinden het fijn om per e-mail geïnformeerd te worden. PeelrandWonen wil zo veel mogelijk brieven digitaal versturen. U kiest zelf voor post of e-mail. Vanaf maandag 15 januari 2024 ontvangen huurders waarvan wij een e-mailadres hebben een e-mail om uw voorkeur voor post of e-mail aan te geven. Lees meer »

Nieuwbouwproject Breukzone te huur

Geschreven op

Het nieuwbouwproject Breukzone bestaat uit 7 grondgebonden woningen. De woningen zijn in aanbouw en de oplevering is gepland medio maart 2024. U kunt vanaf dinsdag 9 januari 2024 tot en met maandag 15 januari 2024 reageren op de woningen in het woningaanbod. Lees meer »

Fijne feestdagen / Kantoor gesloten

Geschreven op

Wij wensen u allen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Ons kantoor is van maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari gesloten! Reparaties kunt u uitsluitend via de website of de Woco-App indienen. Voor spoedmeldingen kunt u naar ons gewone nummer bellen: 0492 - 32 44 05. Via het keuzemenu wordt u dan met de juiste organisatie doorverbonden. Lees meer »

Prestatieafspraken 2024

Geschreven op

Jaarlijks maken we "prestatieafspraken" met Huurdersraad Onder de Pannen, de gemeente Boekel en PeelrandWonen. Dit zijn afspraken om wonen voor de sociale doelgroep mogelijk te maken. Onder goede omstandigheden. Ofwel wonen zonder zorgen. Lees meer »

Terug naar boven