Peelrand Wonen

Nieuws

Openingstijden tijdens zomerperiode

Geschreven op

De telefonische reparatielijn is van maandag 15 juli t/m vrijdag 26 juli tussen 08.00 en 09.00 uur niet bereikbaar. Ons kantoor is van maandag 22 juli tot en met vrijdag 26 augustus gesloten. Telefonisch zijn wij niet bereikbaar. U kunt ons per e-mail bereiken via info@peelrandwonen.nl. Lees meer »

Peelkrant zomer 2024

Geschreven op

Klik op Peelkrant zomer 2024 voor deze nieuwe editie. Deze is onlangs huis aan huis bezorgd bij alle huurders. Lees meer »

Buurten op De Essen en De Wilgen- 9 juli 16.00 uur

Geschreven op

Op 9 juli van 16.00-18.00 uur staan we met de partytent op De Essen. Alle bewoners van De Essen en De Wilgen zijn van harte welkom. Ina (Dorpsteam) en Annelieke (PeelrandWonen) zorgen voor een sapje en een hapje. Kom je ook even buurten? Lees meer »

Corporaties bundelen krachten

Geschreven op

Samen met negen andere woningcorporaties in Noordoost Brabant en bouwer Barli B.V. uit Uden bundelden wij onze krachten om de komende vijf jaar 1.000 verplaatsbare woningen te bouwen. Op 3 juli 2024 bezegelden wij deze samenwerking met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst. Lees meer »

Waar we groot in zijn

Geschreven op

Woningcorporaties heb je in vele maten. Soms zijn ze groot, veel vaker wat kleiner. Het MKW Platform is van dat laatste en gelooft in de kracht van de beperktere schaal. Directeur Karin Priem-Mens vertelt over haar ervaringen. Lees meer »

Tolkie leeshulp op de website

Geschreven op

Tolkie leeshulp helpt bij het lezen van onze website. Probeer het zelf eens uit. Klik op "woordenboek" voor uitleg van woorden. Of op "lees voor" om de gesproken tekst te horen. Bij "simpele tekst" staat het makkelijker beschreven. Lees meer »

Buurtkoffie verbindt

Geschreven op

Gezellig even buurten en ondertussen ontstaan er, bijna vanzelf, allerlei verbindingen. Woningzoekenden schrijven zich in en krijgen ook tips voor meer beweging en vrijwilligerswerk. En gaan daar morgen al mee aan de slag. Een huurder komt in contact met ... Lees meer »

Buurtkoffie met Ina, Ton, Hennie en Annelieke

Geschreven op

Op 4 juni ben je van harte welkom voor koffie en een kuukske in onze partytent op het St Agathaplein. Van 10-12 uur staan Ina, Ton, Hennie en Annelieke je graag te woord over wonen en welzijn. Kom je even buurten? Lees meer »

Woning zoeken

Geschreven op

In verschillende regio's in Nederland bieden de woningcorporaties hun woningen aan via een gezamenlijk woonruimteverdeelsysteem. Dat betekent dat de samenwerkende corporaties hun woningen via één website adverteren. Dit geldt niet voor PeelrandWonen. Lees meer »

(Telefonische) bereikbaarheid 8 + 9 + 20 mei

Geschreven op

Op woensdag 8 mei is de reparatielijn telefonisch niet bereikbaar tussen 08.00 en 09.00 u. Op hemelvaartsdag 9 mei en op tweede pinksterdag 21 mei zijn wij gesloten. Voor spoed wordt u doorverbonden met vd Meijs. Lees meer »

Terug naar boven