Peelrand Wonen

Een reparatieverzoek melden

PeelrandWonen doet er alles aan om uw woning in goede staat te houden. Elke woning heeft onderhoud nodig. Het merendeel van het onderhoud en reparaties aan uw woning verzorgt PeelrandWonen voor u. Van der Meijs uit Gemert voert het dagelijks onderhoud voor ons uit.

Hoe vraagt u reparaties aan?

Snel en eenvoudig via de WocoAPP

WocoAPPDownload de WocoAPP op uw smartphone en ervaar de makkelijkste manier van communiceren met PeelrandWonen. Met behulp van een foto kunt u snel duidelijk maken wat er gerepareerd moet worden, maar u kunt ook andere vragen aan ons stellen. Via de berichtenbox heeft u de communicatie met ons overzichtelijk in beeld en kunnen wij u op de hoogte houden van de stand van zaken.

 

Bij PeelrandWonen
Meld uw reparatieverzoek op maandag t/m donderdag tussen 8.00 - 9.00 uur 's morgens bij Hennie van Alphen op het nummer 0492 - 32 44 05. Wij zorgen er dan voor dat er een medewerker van Van der Meijs bij u langskomt.

Klik hier om uw reparatieverzoek online via de website te melden.

Soms rechtstreeks bij een ander bedrijf
Het is niet voor alle reparaties nodig om contact met PeelrandWonen op te nemen. Sommige reparaties en onderhoud besteden wij uit aan een partner. Denk hierbij aan storingen aan de centrale verwarming, glasschade en verstopte riolering. Meld uw klachten over uw verwarming/cv-ketel, verstoppingen, glasschade of zonnepanelen rechtstreeks zelf bij onderstaande bedrijven:

Spoedgeval?
Met Van der Meijs hebben wij afspraken gemaakt voor spoedonderhoud. Van der Meijs is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen. Zo kunnen wij ook uw probleem oplossen buiten de reguliere kantoortijden. Via ons telefoonnummer wordt u doorverwezen naar Van der Meijs.

Terug naar boven