Peelrand Wonen

Duurzaamheidsvisie

Met een groep enthousiaste betrokkenen, waaronder meerdere huurders, waterschap Aa en Maas, gemeente Boekel, Ecodorp Boekel en ook verschillende ketenpartners, is met ons samengewerkt om te komen tot een mooie duurzaamheidsvisie. Ambitieus, haalbaar en met de huurder centraal. Zorgen dat woonlasten betaalbaar blijven en indien mogelijk zelfs dalen. Zodat de verduurzaming niet ten koste gaat van de betaalbaarheid, maar hier juist aan bijdraagt.

 

Samen hebben we ons afgevraagd welke richting we op willen en hoe we daar gaan komen. Daarbij is de duurzaamheidsvisie ontstaan, met als slogan:

 

“Natuurlijk” wonen zonder zorgen, goed voor mens en milieu, vandaag en morgen.

 

Een duurzame toekomst dus, waarin de huurder van nu en van morgen prettig kan wonen. Waarbij we de natuur omarmen en op een respectvolle wijze met het milieu omgaan.

 

In de praatplaat is in één beeld te zien op welke thema’s we ons de komende jaren richten: CO2 neutraal, klimaatadaptatie & biodiversiteit, circulair, milieubewust, duurzame bedrijfsvoering en aardgasloos. Daarbij zijn de verschillende doelen en maatregelen per thema beschreven.
Graag gaan we samen met elkaar deze duurzame richting op.

 

https://www.peelrandwonen.nl/media/images/1637847973-MicrosoftTeams-image_(1).png

Downloads
Duurzaamheidsvisie PeelrandWonen
Terug naar boven